Okklusion træning

Okklusion træning


Boost din udholdenhed eller genoptræningOm okklusion træning


Okklusion træning er en effektiv metode til at booste din udholdenhed uanset om du er toptrænet og skadesfri eller skal påbegynde genoptræning.


Du træner med et nylon bånd om dine ben, som sænker blodgennemstrømningen i intervaller på enten cykel eller løbebånd. Det giver et øget muskulært stress, som over tid booster dens evne til at optage ilt og arbejde i længere tid med en høj belastning/watt, viser ny forskning.

60 minutter. 550 kr.

5 x 60 minutter. 2.500 kr. (du booker tid til første træning)

10 x 60 minutter. 4.800 kr. (du booker tid til første træning)


Øget udholdenhed og kulhydrat i musklerne


Okklusion træning er længe blevet brugt i kombination med styrketræning for at øge muskelmasse og -styrke. Ny forskning viser, at okklusion kombineret med cykling eller løb (intervalbaseret) kan forbedre evnen til at arbejde til udmattelse og øge musklernes optag af kulhydrat, som er et vigtigt brændstof under løb og cykling. Det viser ny forskning, som Elite Testlab har været med til. Læs mere om forskningen bag.


Book en prøvetime for halv pris


Elite Testlab tilbyder okklusion træning inde og ude. Få en prøvetime til halv pris og mærk effekten af træning med okklusion på egen krop.

60 minutter. 275 kr. (tilbud)

Kontakt

Enghavevej 3, 1674 København V

Åben for booking

Mandag & tirsdag 8:00 - 19:00

Onsdag 8:00 - 15:00

Torsdag & fredag 8:00 - 19:00

Lørdag 10:00 - 15:00

Copyright © Elite Testlab 2019

Elite Testlab bruger, ligesom mange andre, cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved fortsat brug af vores hjemmeside accepterer du, at vi bruger cookies.

Godkend