Okklusion træning

Okklusion træning


Boost din udholdenhed eller genoptræningOm okklusion træning


Okklusion træning er en effektiv metode til at booste din udholdenhed uanset om du er toptrænet og skadesfri eller skal påbegynde genoptræning.


Du træner med et nylon bånd om dine ben, som sænker blodgennemstrømningen i intervaller på enten cykel eller løbebånd. Det giver et øget muskulært stress, som over tid booster dens evne til at optage ilt og arbejde i længere tid med en høj belastning/watt, viser ny forskning.


Øget udholdenhed og kulhydrat i musklerne


Okklusion træning er længe blevet brugt i kombination med styrketræning for at øge muskelmasse og -styrke. Ny forskning viser, at okklusion kombineret med cykling eller løb (intervalbaseret) kan forbedre evnen til at arbejde til udmattelse og øge musklernes optag af kulhydrat, som er et vigtigt brændstof under løb og cykling. Det viser ny forskning, som Elite Testlab har været med til. Læs mere om forskningen bag.


Okklusion træning inde eller udendørs

Hvis du dyrker fodbold, atletik eller anden udendørs sport, kan det være en fordel at træne med okklusion i det vante miljø på bane. Du kan også vælge at træne med okklusion hos os. Det foregår på watt cykel. Kontakt os for at høre nærmere og booke en tid.

En interval session varer ca. 60 minutter.

Kontakt

Booking og mere info

Send os en email, hvis du ønsker at høre mere om vores VO2max test, okklusion træning og vejledning, eller har ønske om at booke en tid.

Copyright © Elite Testlab 2019

Elite Testlab bruger cookies for bedre at forstå vores brugere og for at forbedre din oplevelse. Ved fortsat brug af vores hjemmeside accepterer du brugen af cookies.

OK