Om

Elite Testlab


Bliv endnu bedre ved hjælp af videnskabOm Elite Testlab


Den ypperste præstation og det største træningsudbytte opnås ved evidensbaseret praksis, hvor videnskab og erfaring kombineres.


Derfor er målet med Elite Testlab at give dig et unikt kendskab til din fysik og strategier, som kan forbedre den, med basis i videnskab, så du kan maksimere din præstationsevne.


Vores teoretiske baggrund og erfaring skaber et solidt grundlag for at leve op til denne målsætning.


Vi har særlig erfaring med:


  • Fysiologisk testning af elite atleter og motionister
  • Træning af løbere, cykelryttere og fodboldspillere
  • Restitutions- og opvarmningsstrategier
  • Højdetræning
  • Okklusion træning


Om personen bag


Danny Christiansen, 32 år.


Jeg er forsker (PhD) i træning og muskelfysiologi, og har brugt en del af min tid i Australien og Frankrig, hvor jeg har trænet og testet elite fodboldspillere. Desuden har jeg hjulpet atleter og motionister i særligt udholdenhedssport med at blive hurtigere, mere udholdende og vende tilbage fra skade i rollen som fysisk træner. Selv er jeg aktiv løber og tidligere fodboldspiller (Danmarksserien).

Kontakt

Booking og mere info

Send os en email, hvis du ønsker at høre mere om vores VO2max test, okklusion træning og vejledning, eller har ønske om at booke en tid.

Copyright © Elite Testlab 2019

Elite Testlab bruger cookies for bedre at forstå vores brugere og for at forbedre din oplevelse. Ved fortsat brug af vores hjemmeside accepterer du brugen af cookies.

OK